Istuimme puisella penkillä karusellin vieressä. Aurinko heijastui kauniisti mustiin hiuksiisi. Takanamme karusellissa lapset nauroivat iloisesti. Katsahdin sinisiin silmiisi. Kuinka voinkaan rakastaa sinua näin paljon? Hassu kilto silmissäsi vetäisit takaasi punaisen sydäntikkarin.

    ''Se on sinulle'', hymyilit iloisesti. Ojensin käteni ja otin sen. Sen pinta kimmelsi kevyesti kun valonsäde osui siihen. Hymyilin kiitokseksi, emme tarvinneet sanoja ymmärtääksemme toisiamme. Katsoin sinua syvälle silmiin, kun kätesi vaelsi hiusteni seassa. Painoit kevyen, kookoksen makuisen suudelman huulilleni. Karusellin iloinen musiikki ja lasten nauru häipyi jonnekin taka-alalle. Näin, tunsin ja rakastin ainoastaan sinua. Millään muulla ei ollut väliä.

    Tartuit käteeni ja vedit minut ylös.'' Tule, mennään karuselliin'', nauroit venäläisaksentillasi. Vastustelin aluksi, mutta nousin sitten kyytiin, kun olit suostutellut tarpeeksi kauan. Istuimme sylikkäin hevosen selkään ja painoit pääsi hiusteni sekaan.

Illalla istuimme sylikkäin kotonasi, punaisella sohvalla. Takkatuli loimusi takanamme. Se loi kaunista valoa ympärillemme. Kosketit niskaani hellästi. Tänä yönä minä olen sinun, kultaseni.